VISHANDEL OOMS

VISHANDEL OOMS overheerlijke schotels & gerechten met vers bereide vis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 538 beoordelingen
3 nov 2019 om 19:10 Friet was koud en oud, ik heb de grote garnalen besteld en ik heb de kleine gekregen, veelste lang erop gewacht. Nooit meer!
16 okt 2019 om 20:58 Makreel en een broodje haring had hij niet, de patat was slecht gebakken
27 sep 2019 om 15:55 Eten was heerlijk en warm! Alleen lange bezorgtijd
24 sep 2019 om 23:02 Vis was zoooo vies, zaten zwarte bruine vlekken op. Was overduidelijk bedorven! Patat was opgewarmd en niet vers gebakken, te smerig voor woorden gewoon. Ik bestel hier nooit meer, weggegooid geld!!!
23 sep 2019 om 20:03 Erg lekkere en verse vis. Aardig personeel
23 sep 2019 om 11:14 Deden er te lang over terwijl ik 5 min vandaan woon. Ondanks dat ik zo lang moest wachten was de salade en de vis zelfde temperatuur: LAUW. Sorry was mijn eerste ervaring maar ook gelijk de laatste, vis was ook niet echt doorbakken dus beetje jammer dit.
7 jul 2019 om 20:51 het was allemaal goed warm en lekker gebakken.. het enige wat ik kan zeggen is dat het langer duurde dan was gepland voordat het hier was. Maar goed, dan is het dubbel zo lekker natuurlijk als je trek hebt haha
30 jun 2019 om 20:12 Na bijna 2 uur werd het eten bezorgd. Lekkerbek was slap , niet krokant en niet te eten. (zacht uit gedrukt) Bestel hier nooit meer.
29 jun 2019 om 18:54 Nog steeds niks ontvangen
11 jun 2019 om 17:13 Veelte laat geleverd patat was al koud lekkerbek was veelte hard k bestel hier nooit meer en dat voor een doordeweeks dag drama
3 jun 2019 om 0:27 Eten was lekker, bezorgd op aangegeven tijd. Top vis tent. Aanrader!!
27 mei 2019 om 17:19 de vis was zonder meer vers en lekker. maar graten in de kablejauw kibbelingen?iets minder.maar voor de rest uitstekend.